Vlastní obrovský majetok, no aj tak ho pristihli pri hanebnej krádeži

NETKY.SK • 10 Apríl 2019, 12:17 • 2 min
Vlastní obrovský majetok, no aj tak ho pristihli pri hanebnej krádeži

Len nedávno investoval osem miliónov dolárov do kúpy vlastného ostrova, následne ho prichytili pri krádeži kávovaru.

slovakia

left justify in out

Jeden by predpokladal, že človek, ktorý si kúpi ostrov sa osem miliónov dolárov, zrejme nerieši existenčné problémy a peniaze sú pre neho len číslom. To ale zrejme neplatí na Floride. Miestny boháč Andrew Lippi bol krátko po investícii do megalomanskej nehnuteľnosti zatknutý za, takpovediac, drobnú krádež. Na celosvetovú hanbu to však stačí až-až.

 

img

 

Andrew Lippi nedávno na seba strhol pozornosť médií, keď si kúpil Thompsonov ostrov neďaleko floridského ostrova Key West. Okrem toho vlastní veľkú vilu s 12 izbami aj priamo na Key West. Prenajíma ju za 1799 dolárov za noc. Takéto majetky a príjmy sa mu však asi mália, pretože momentálne sa opäť dostal do pozornosti po tom, čo ho polícia zatkla za viacero menších krádeží v supermarkete.

 

59-ročný Lippi si v obchode kúpil kávovar za 150 dolárov, no o pár dní neskôr ho prišiel vrátiť, pričom požadoval späť svoje peniaze. Namiesto stroja však do krabice zabalil basketbalovú loptu. To si ale personál všimol neskoro.

 

img

 

Bohatému mužovi však zrejme v živote chýba dobrodružstvo, pretože o niekoľko ďalších dní sa v rovnakej prevádzke objavil znova. Kúpil si ďalší kávovar, tentokrát inej značky, a balenie LED žiaroviek. „Nečakane“ sa v predajni na druhý deň objavil znova, aby vrátil, tak kávovar, ako aj žiarovky. Do krabice od kávovaru ale zabalil starší model prístroja a žiarovky vymenil za výrobky inej, lacnejšej, značky. Po ďalšom nákupe ozdobných dekorácii na posteľ sa vrátil reklamovať svoj nákup, avšak v pôvodnom balení bol len návlek na vankúš. A to bola posledná kvapka, pretože pri tomto ho zamestnanci nachytali a zavolali políciu.

 

Pri vypočúvaní muž celý čas tvrdil, že zakúpený tovar nevymieňal za lacnejší, respektíve za úplne iné veci. Toto tvrdenie však zrejme neobstojí a – boháč-neboháč – za svoje bizarné konanie sa Lippi bude zodpovedať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies