Vlastina Svátková sa teší, že majú deti prázdniny

NETKY.SK • 13 August 2015, 14:47 • 2 min
Vlastina Svátková sa teší, že majú deti prázdniny

BRATISLAVA - Herečka česko-slovenského pôvodu Vlastina Svátková trávi leto predovšetkým pracovne.

slovakia

left justify in out

„To už býva v podstate pravidlom. Najradšej na tomto období ale mám, že majú deti prázdniny, takže môžu cestovať so mnou alebo tráviť čas, keď pracujem, u svojich babičiek a ja nie som až tak v strese ako inokedy počas roka. A starší syn je, samozrejme, šťastný, že nemusí chodiť do školy a písať si úlohy,“ uviedla herečka v rozhovore pre agentúru SITA.


Napriek pracovnej vyťaženosti sa snaží synom v lete zabezpečiť pestrý program. „Teraz sme boli na týždeň u rodičov na Myjave. Deti boli stále v bazéne a naháňali sa po záhrade a medzi domácimi zvieratami. Aspoň na chvíľku iný život ako v Prahe,“ poznamenala Svátková, ktorá so synmi absolvovala tiež dovolenku v Južných Čechách. „Stihla som s nimi aj týždenný výlet na bicykloch po Južných Čechách. Dokonca sme jeden celý deň splavovali Vltavu. Chodievame tam s kamarátkou a s jej deťmi už tretí rok. Veľmi nám vyhovuje cez deň deti fyzicky zničiť, aby sme večer mali pokoj pri pohári vína,“ zasmiala sa herečka.


Leto je podľa jej slov v zásade príjemným ročným obdobím. „Leto je fajn, so všetkým pozitívnym aj negatívnym, čo k nemu patrí. Snažím sa v lete nenadávať, že je veľmi teplo a v zime, že je veľmi zima. Skôr sa vždy usilujem zariadiť tak, aby som si to užila,“ dodala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona