Vlastina Svátková pracuje na seriáli pre čínsky trh

NETKY.SK • 18 September 2015, 09:21 • 2 min
Vlastina Svátková pracuje na seriáli pre čínsky trh

BRATISLAVA - Herečka česko-slovenského pôvodu Vlastina Svátková nakrúca v Prahe seriál pre čínsky trh.

slovakia

left justify in out

„Má sa to vysielať v najsledovanejšej štátnej čínskej televízii, takže myslím, že o fanúšikov nebude núdza,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Oni sa tam začali teraz orientovať na Európu, je pre nich veľmi zaujímavá a atraktívna, takže si vymysleli taký projekt s európskymi hercami v Prahe o druhej svetovej vojne. Hercov z Európy v Číne zbožňujú a tým, ktorí sa im páčia, chcú podľa mňa otvoriť dvere,“ vysvetlila. „Možno sa to bude vysielať aj v Čechách, uvidíme. Teraz to len začíname točiť, máme tam krásne kostýmy aj make-upy... Aktuálne by to malo byť na budúci rok,“ dodala.


V seriáli by mala známa Myjavčanka stvárniť manželku nacistu. „Hráme manželský pár s Honzíkom Révaiom. On je zlý nacista a ja som taká dobrosrdečná manželka, ktorá si zle vybrala,“ načrtla Svátková. Okrem toho nakrúca tiež nový seriál Kukučka. „Tam mám takú väčšiu rolu manželky, éterickej, krehkej, dokonalej, ktorá všetko robí na 110 percent, všetkých má rada a s nikým sa nechce hádať, no drží sa zároveň svojej naivnej ilúzie o manželstve a živote až nakoniec zistí, že nie je všetko tak, ako si myslela a ako cítila a zostane veľmi sklamaná,“ priblížila herečka. „Asi sú mi osudové takéto postavy,“ zasmiala sa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona