Vlastina Svátková nikdy nebola v takej kondičke ako teraz

NETKY.SK • 12 August 2015, 07:57 • 2 min
Vlastina Svátková nikdy nebola v takej kondičke ako teraz

BRATISLAVA - Herečka česko-slovenského pôvodu Vlastina Svátková sa podľa vlastných slov nikdy necítila tak dobre ako teraz.

slovakia

left justify in out

„Okrem behu sa pravidelne venujem bikram jóge - tú však v lete vynechávam. Keď mám čas, oddýchnem si napríklad pri lezení na stenu,“ prezradila 33-ročná rodáčka z Myjavy v rozhovore pre agentúru SITA.


V kondičke ju podľa jej slov udržuje predovšetkým neustály pohyb. „Fit som hlavne vďaka neustálemu pohybu, aktivite a stresu - tým, že oscilujem medzi deťmi a prácou a všetko si musím zorganizovať tak, aby sme so synmi fungovali,“ uviedla herečka, ktorej najviac zo všetkého záleží na tom, aby jej dvaja potomkovia mali všetko, čo potrebujú.


Značný podiel na jej kondičke má podľa nej i skutočnosť, že v lete chodí veľa pešo. „Aktuálne sa premiestňujem po meste MHD, a keď mi nejde autobus a mám desať minúť čakať na ďalší, idem radšej pešo. Myslím, že aj vďaka tomu som teraz tak fit, ako som ešte nikdy dosiaľ nebola,“ podotkla Svátková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona