Vlasko z Trnavy do Zaglebie Lubin: Chcem sa posunúť ďalej

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 14:46 • 2 min
Vlasko z Trnavy do Zaglebie Lubin: Chcem sa posunúť ďalej

TRNAVA - Slovenský futbalový stredopoliar Ján Vlasko prestúpil zo Spartaka Trnava do poľského klubu Zaglebie Lubin, s ktorým podpísal trojročnú zmluvu. Informoval o tom oficiálny web "andelov".

slovakia

left justify in out

V Lubine bude pôsobiť aj slovenský brankár Martin Polaček, ktorý naposledy chytal za DAC Dunajská Streda. Podľa webu Lubinu podpísal Polaček ročnú zmluvu s dvojročnou opciou.

 

Kreatívny stredopoliar po troch rokoch v červenočiernych farbách opúšťa účastníka Európskej ligy UEFA 2015/2016. Prestup sa zrodil rekordne rýchlo, všetko sa upieklo hneď po štvrtkovom postupovom zápase Trnavčanov s Olimpicom Sarajevo v 1. predkole (1:1 vonku, 0:0 doma). V piatok doobeda už Vlasko absolvoval v Poľsku lekárske testy a následne podpísal nový kontrakt.

 

"Áno, je to pravda, s Poliakmi som sa dohodol na trojročnej zmluve. Chcel som sa posunúť ďalej, myslím si, že som urobil dobrý krok. Mám za sebou už aj zdravotné testy, stretol som sa už aj s tímom. Keďže som hral ešte včera Európsku ligu, netrénoval som, mal som len regeneráciu. Pocity sú zatiaľ výborné, teším sa na nové pôsobisko. Moje poďakovanie patrí majiteľovi Spartaka pánovi Poórovi, za to, že ma uvoľnil. V zime, keď som mal ponuky, sme sa dohodli na predĺžení kontraktu s tým, že ak sa budem chcieť posunúť ďalej, ma uvoľní. Vážim si, že teraz tak urobil," povedal Vlasko pre spartak.sk.

 

"Som šťastný, že moja rozlúčka s Trnavou bola postupová. Poviem ale, že keď som to včera po zápase chalanom oznámil, aj som si poplakal. Odchod nebol jednoduchý, Spartak a Trnava mi veľmi prirástli k srdcu, kúpil som si tu aj byt. Takže v podstate ostávam naďalej Trnavčan. V budúcnosti samozrejme plánujem v Trnave bývať. Keď sa raz vrátim ešte ako hráč na Slovensko, tak iba do Spartaka Trnava," uzavrel Vlasko.

 

"Martin Polaček v posledných dňoch silno zabojoval o zmluvu. Tréneri s ním boli spokojní, aj v tréningoch aj v prípravných zápasoch," povedal šéf Zaglebie Tomasz Dębicki.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies