Vlasko chce zmeniť dres už v zimnom prestupovom období

NETKY.SK • 22 December 2014, 13:14 • 2 min
Vlasko chce zmeniť dres už v zimnom prestupovom období

TRNAVA - Stredopoliar futbalového Spartaka Trnava Ján Vlasko, s ktorého menom sa spája záujem niekoľkých klubov vrátane Wisly Krakov, má v pláne zmeniť dres už v blížiacom sa zimnom prestupovom období.

slovakia

left justify in out

V uplynulých mesiacoch videl svoje zotrvanie v aktuálne šiestom tíme tabuľky Fortuna ligy 50 na 50, situácia sa však vyjasnila. "Ten pomer sa zmenil. Rozprával som sa s viacerými ľuďmi a asi nastal čas posunúť sa ďalej. Teraz je správny moment na prestup," uviedol Vlasko v rozhovore pre portál Futbalovysvet.sk.

 

Dvadsaťštyriročný ľavonohý záložník nazbieral v jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže 2014/2015 17 štartov a šesť presných zásahov. "Myslím si, že to bol môj najvydarenejší polrok v kariére, rád by som v nastúpenom trende pokračoval. Bol som najlepším strelcom mužstva, dostal sa do širšej reprezentačnej nominácie. Darilo sa mi herne, bez spoluhráčov by som to nedokázal," povedal bojnický rodák. 

 

Spartaku Trnava zabránili v lepšom postavení v tabuľke Fortuna ligy neuspokojivé výsledky na ihriskách súperov, vonku sa netešili z víťazstva ani v jednom prípade. "Doma sme veľmi silní, hostia k nám chodia s pokorou, nemajú čo stratiť a chcú sa ukázať. Aby sme boli v prvej trojke, museli by sme vonku minimálne trikrát vyhrať. Aspoň v dvoch zápasoch sme boli lepší, ale nevieme, ako je možné, že sme nevyhrali. Káder na to máme," doplnil Vlasko, ktorý má so Spartakom zmluvu do júna 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona