Vlaky z Českej republiky na Slovensko meškajú pre poruchu na trakčnom vedení a nahlásenú bombu

NETKY.SK • 20 August 2015, 15:11 • 2 min
Vlaky z Českej republiky na Slovensko meškajú pre poruchu na trakčnom vedení a nahlásenú bombu

BRATISLAVA - Ranné a dopoludňajšie medzinárodné vlaky prichádzajúce z Českej republiky na Slovensko meškajú.

slovakia

left justify in out

Pre agentúru SITA to uviedol Petr Šťáhlavský zo spoločnosti České dráhy. "Dopad na premávku našich spojov v smere na Slovensko sa pohyboval v desiatkach minút v smere na Bratislavu, Žilinu cez Ostravu i cez Vsetín. Zdržanie vlaku sa pohybuje okolo 90 minút. Napríklad vlak Eurocity Slovan Praha - Budapešť mešká 78 minút, vlak Eurocity Radhošť Praha - Vsetín - Žilina približne 96 minút. Ďalšie spoje idú s menším zdržaním, napríklad vlak Detvan mešká 30 minút," informoval Šťáhlavský. 


Železničnú dopravu dnes predpoludním v Prahe na hlavnom nádraží komplikoval aj oznam, že vo vlaku spoločnosti RegioJet je bomba. Ako pre agentúru SITA povedala Radka Šťávová zo spoločnosti RegioJet, bombu nakoniec vo vlaku policajti nenašli. Vlak sa mal pohnúť o 7:48, oznam o bombe nahlásili chvíľu pred jeho odjazdom. Všetkých cestujúcich z miesta evakuovali, na miesto prišli policajti. Pre vyšetrovanie sa medzinárodný vlak z Prahy pohol neskôr o 150 minút. Jeho pôvodný príchod do Košíc má byť pred 16:00, aktuálne vlak mešká viac ako sto minút. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies