Vlaky už jazdia cez Zlatovce bez obmedzení

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 18:24 • 2 min
Vlaky už jazdia cez Zlatovce bez obmedzení

TRENČÍN - Popoludní sprejazdnili aj druhú traťovú koľaj v mieste sobotňajšieho vykoľajenia osobného vlaku v Trenčíne - Zlatovciach.

slovakia

left justify in out

"Úsek je už plne prejazdný, vlaky jazdia podľa cestovného poriadku po oboch koľajach. Aj na tejto koľaji bolo potrebné vymeniť železničný zvršok a koľajnice na približne 70 metroch," informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky Martina Pavliková.


Posledné dva vozne osobného vlaku sa vykoľajil pri vchádzaní do železničnej stanice Zlatovce v sobotu 14. mája o 10:31. Nikto z cestujúcich sa našťastie nezranil a dopravcovia zabezpečili náhradnú autobusovú dopravu.


V nedeľu ráno 15. mája dali ŽSR do prevádzky jednu traťovú koľaj, vlaky cez tento úsek jazdili zníženou rýchlosťou na 30 km/hod. V rámci odstraňovania následkov po vykoľajení vozňov museli vymeniť kompletne železničný zvršok na približne 80 metroch, polámané koľaje a upevňovadlá na
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona