Vlaky čakajú v Bratislave obmedzenia, opravuje sa trať

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 12:28 • 2 min
Vlaky čakajú v Bratislave obmedzenia, opravuje sa trať

BRATISLAVA - Vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) čakajú najbližšie v Bratislave obmedzenia. V úseku Bratislava hl. stanica – Devínska Nová Ves sa totiž dnes začína rekonštrukcia trate, ktorá potrvá do nedele 15. mája. Vlaky môžu meškať do 10 minút. Informovala o tom dnes hovorkyňa ZSSK Jana Morháčová.

slovakia

left justify in out

Práce budú prebiehať neobmedzene. "Výluka sa denne dotkne všetkých vnútroštátnych vlakov (regionálne expresy a osobné vlaky na trase Bratislava – Kúty a späť), ako aj medzinárodných regionálnych expresov (Bratislava – Viedeň a späť), spojov do ČR a Maďarska (EC vlaky Budapešť – Bratislava – Praha/Berlín)," uviedla Morháčová.

 

Prípoje v bratislavskej hlavnej stanici budú podľa jej slov čakať len v prípade priaznivej prevádzkovej situácie. "Výluku realizujú Železnice SR – správca železničnej infraštruktúry. Dôvodom sú rekonštrukčné práce v stanici Devínska Nová Ves," doplnila hovorkyňa.

 

Obmedzenie v dňoch: 9. – 12. mája 2016 (pondelok - štvrtok) - REX 861

Kúty 4.58 h – Malacky 5.25 h – Bratislava hl. st. 5.52 h. Cestujúci prestúpia v stanici Malacky (5.25 h) z náhradnej vlakovej súpravy do pravidelnej vlakovej súpravy.

 

"ZSSK sa cestujúcim ospravedlňuje za problémy spôsobené obmedzeniami v osobnej železničnej doprave," uzavrela Morháčová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies