Vlaky a autobusy čaká po Veľkej noci opäť nápor cestujúcich

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 13:37 • 2 min
Vlaky a autobusy čaká po Veľkej noci opäť nápor cestujúcich

BRATISLAVA - Vlakovú aj autobusovú dopravu čaká aj po Veľkej noci nápor cestujúcich.

slovakia

left justify in out

Najväčší záujem o cestovanie z východného a stredného Slovenska smerom do hlavného mesta očakávajú dopravcovia predovšetkým dnes popoludní a v priebehu utorka (7. apríla).

 

InterCity (IC) vlaky štátneho dopravcu Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) premávajúce dnes popoludní z Košíc alebo z Humenného do Bratislavy boli ešte pred sviatkami obsadené na vyše 95 %. Záujem o utorkové IC vlaky je počas celého utorka, čo podľa hovorkyne ZSSK Jany Morháčovej súvisí s tým, že v utorok sú ešte prázdniny. Spoje v ten deň sú tak vypredané na 90 až 96 %.

 

Ostatné pondelkové a utorkové diaľkové vlaky štátneho dopravcu mali ešte pred Veľkou nocou na trase z Košíc cez Žilinu do Bratislavy predaných 45 až 70 % miest. Na ostatných trasách bola obsadenosť nižšia.

 

Súkromný dopravca RegioJet mal v posviatočných vlakoch z východu na západ krajiny už pred Veľkou nocou takmer všetky miesta obsadené. Čo sa týka autobusových spojov dopravcu na trase z Banskej Bystrice do Bratislavy, v tých bol dostatok voľných miest.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies