AKTUALIZOVANÉ Vlaková doprava v Bratislave bola pre poruchu prerušená, vlaky meškali hodiny

NETKY.SK • 7 September 2018, 07:33 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Vlaková doprava v Bratislave bola pre poruchu prerušená, vlaky meškali hodiny

BRATISLAVA - Vlaková doprava medzi viacerými stanicami v Bratislave bola pre poruchu trakčného vedenia niekoľko hodín prerušená.

slovakia

left justify in out

Vlaky mali výrazné meškania.

 

Doprava bola prerušená od štvrtka 20.15 h až do odvolania medzi Hlavnou stanicou, Račou a Vajnormi. "Z dôvodu prerušenej dopravy sú vlaky vedené odklonom cez Bratislava - Nové Mesto. Z tohto dôvodu bude dochádzať k výraznému meškaniu vlakov," uviedla ZSSK.

 

Niektoré vlaky mali meškanie viac ako tri až päť hodín. "Sme tu štyri hodiny. Máme informáciu, že má pre nás prísť rušeň a odtiahnuť nás späť na Hlavnú stanicu, ale nevieme, kedy to bude. Spočiatku, keď sme zastavili, tak sme nevedeli, čo sa deje, potom sme sa dozvedeli od sprievodkyne, že padlo vedenie," povedala jedna z cestujúcich, ktorí uviazli vo vlaku.

 

Vo vlaku podľa jej slov čakali bez vody a po tme, keďže vypli elektrinu. Niektorí ľudia mali na vlastné riziko odísť po koľajniciach.

 

ZSSK na Twitteri oznámili, že momentálne je už doprava obnovená, vlaky meškajú okolo 30 minút.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies