Vlak zrazil človeka, doprava v stanici Vinohrady je pozastavená

NETKY.SK • 6 Marec 2019, 15:53 • 2 min
Vlak zrazil človeka, doprava v stanici Vinohrady je pozastavená

BRATISLAVA - Železničná doprava v stanici Bratislava-Vinohrady je pozastavená z dôvodu úmrtia človeka, ktorého zrazil vlak Eurocity 273, idúci z Prahy do Budapešti.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na sociálnej sieti. ZSSK aktuálne odhaduje meškanie vlakov v dôsledku nehody až do 90 minút.

 

Udalosť, ku ktorej došlo krátko po 10.00 h, už vyšetrujú policajti odboru železničnej polície. O tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Podľa doterajších informácií rušňovodič Eurocity vlaku pri prechádzaní úseku spozoroval muža, ktorý náhle vstúpil do koľajiska.

 

img

 

Rušňovodič stretu vlaku s mužom nedokázal zabrániť, aj napriek tomu, že bezodkladne použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu. Muž utrpel pri strete s vlakom zranenia nezlučiteľné so životom. Jeho totožnosť policajti zisťujú.

 

Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Železničná doprava v úseku je od 10.10 h vylúčená a je vedená cez železničnú stanicu Bratislava východ. Policajti začali v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies