Vlak zachytil ženu, v martinskej nemocnici zraneniam podľahla

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 12:31 • 2 min
Vlak zachytil ženu, v martinskej nemocnici zraneniam podľahla

BRATISLAVA/ŽILINA - V Hornej Štubni zachytil vlak v stredu popoludní neznámu ženu, ktorá večer v martinskej nemocnici zraneniam podľahla.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.Keď rušňovodič zbadal v koľajisku neznámu ženu, zatrúbil a spustil rýchločinné brzdenie. Žena nato vystúpila z koľajiska, no pri prejazde vlaku ju pravdepodobne odhodilo naspäť do koľajiska.

Zrazenú ženu s ťažkými zraneniami hlavy previezli do nemocnice v Martine, kde však večer zraneniam podľahla. "U rušňovodiča vykonala polícia dychovú skúšku s negatívnym výsledkom," uviedla policajná hovorkyňa s tým, že prípad preveruje železničná polícia vo Vrútkach, polícia zároveň zisťuje totožnosť usmrtenej ženy. "Všetky okolnosti tejto tragédie sú predmetom ďalšieho preverovania polície," dodala Balogová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona