Vlak usmrtil mladé dievča

NETKY.SK • 31 Január 2022, 20:02 • 2 min
Vlak usmrtil mladé dievča

PRAHA – Vlak v obci Řevnice v okrese Praha-západ v pondelok usmrtil 15-ročné dievča. Polícia uviedla, že pravdepodobne išlo o samovraždu. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

„Dievča, ročník narodenia 2006, vstúpilo pred prichádzajúci vlak. Následky sú fatálne a dievča na mieste zomrelo,“ povedala hovorkyňa Krajského policajného riaditeľstva v Stredočeskom kraji Vlasta Suchánková. Udalosť bude vyšetrovať kriminálna polícia. Všetko podľa Suchánkovej slov nasvedčuje tomu, že dievča pod vlak skočilo úmyselne.

 

img

 

Nehodu polícii nahlásili okolo 16.30 h. Na mieste nešťastia zasahovali hasiči i záchranári. Vo vlaku cestovalo približne 60 ľudí, zranenia neutrpel nikto z nich. Prevádzka trate medzi Prahou a Plzňou musela byť pre zásah záchranných zložiek na jednom úseku úplne zastavená. Řevnice sa nachádzajú v Stredočeskom kraji približne 30 kilometrov juhozápadne od Prahy.

 

Možno vás zaujme: Zomrel známy herec Howard Hesseman



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies