Vlak sa zrazil s osobným autom, zahynuli dvaja ľudia

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 08:34 • 2 min
Vlak sa zrazil s osobným autom, zahynuli dvaja ľudia

TOPOĽNICA/PAĽOVCE - Polícia dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes krátko pred poludním na železničnom priecestí Topoľnica - Paľovce v okrese Galanta. Medzinárodný rýchlik sa tu zrazil s osobným autom zatiaľ nezistenej značky. Pri nehode zomreli dvaja mladí ľudia.

slovakia

left justify in out

TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"K zrážke nedošlo na štandardnom železničnom priecestí, ale na mieste, kde traťou prechádza poľná cesta. Zahynul 19-ročný chlapec z Vlčian a 17-ročné dievča z Topoľnice. Polícia okolnosti zrážky vyšetruje," dodala Kredatusová.

 

Tragická nehoda sa nestala na štandardnom priecestí

Tragická dopravná nehoda, pri ktorej zomreli dnes dopoludnia dvaja mladí ľudia, sa nestala na štandardnom železničnom priecestí, ale na mieste, kde traťou prechádza poľná cesta. Ako ďalej agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, pri nehode zomrel 19-ročný mladík z Vlčian v okrese Šaľa a 17-ročné dievča z Topoľnice. 


Nehoda sa stala dnes pred 12:00 na trase Šaľa - Galanta. Medzinárodný rýchlik Ex 170 sa na priecestí pred zastávkou Topoľnica zrazil s osobným autom značky Škoda Octavia, uviedla hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková.


Cestujúci z medzinárodného vlaku vystúpili na zastávke Topoľnica, kde mohli prestúpiť do mimoriadne pristaveného ďalšieho medzinárodného vlaku, prípadne do osobného, ktorý v stanici tiež zastal. Železničná doprava funguje normálne, nachádza sa tam aj druhá koľaj, upozornila. Nehodu dokumentuje a vyšetruje polícia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies