Vládu čakajú v auguste aj septembri výjazdové rokovania

NETKY.SK • 17 August 2016, 14:57 • 2 min
Vládu čakajú v auguste aj septembri výjazdové rokovania

BRATISLAVA – Vládu čakajú v auguste a septembri výjazdové rokovania. Ako na tlačovej besede po skončení rokovania informoval premiér Robert Fico, s ministrami sa dnes na vláde rozhodli „maximálne zdynamizovať proces prijímania akčných plánov pre okresy, ktoré to potrebujú. Ide o okresy s vyššou mierou nezamestnanosti,“ dodal.

slovakia

left justify in out

Podľa Fica kabinet pocestuje už na budúci týždeň do Sabinova (pondelok 22. augusta), Sobraniec (utorok 23. augusta) a Trebišova (streda 24. augusta). „Potom nás čakajú výjazdové rokovania 30. augusta vo Vranove, 31. augusta vo Svidníku. Siedmeho septembra absolvujeme dve vlády v Poltári a vo Veľkom Krtíši a ukončíme túto povinnosť 13. a 14. septembra, keď absolvujeme výjazdové rokovanie v Revúcej a Rožňave,“ informoval premiér.

 

Podľa šéfa exekutívy akčné plány, ktoré doteraz schválili, sa ukazujú ako „veľmi vážny nástroj pri odstraňovaní regionálnych rozdielov, ako aj pri pomoci regiónom, ktoré majú problém s vysokou nezamestnanosťou“. Na nezamestnanosť sa ale už premiér díva s veľkými otáznikmi, pretože čím ďalej tým viac narážajú na situácie, keď ľudia odmietajú pracovné ponuky, vysvetlil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona