Vládny špeciál zo Srbska priviezol posledné dve zranené po nehode autobusu

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 08:07 • 2 min
Vládny špeciál zo Srbska priviezol posledné dve zranené po nehode autobusu

BRATISLAVA – Na bratislavskom letisku pristál dnes podvečer slovenský vládny špeciál, ktorý na Slovensko priviezol posledné dve zranené osoby, hospitalizované v nemocnici v srbskom meste Niš po nehode autobusu minulý týždeň. TASR informoval riaditeľ tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra Ivan Netík.

slovakia

left justify in out

Obe zranené priviezol Airbus A319-115 CJ, ktorý sa stal súčasťou vládnej letky len pred niekoľkými týždňami. "Lietadlo je možné upraviť aj na prevoz ťažko zranených osôb," povedal Netík.

 

Podľa jeho slov by ťažšie zranená pacientka mala byť hospitalizovaná v bratislavskej nemocnici v Ružinove a ľahšie zranená v Nemocnici svätého Michala. "Ich zdravotný stav už umožnil prevoz," poznamenal Netík. Lietadlo priviezlo na Slovensko aj telá troch obetí tragédie.

 

Pri minulotýždňovej (21.6.) nehode autobusu pri meste Niš v Srbsku zomrelo päť dovolenkárov a viacero ľudí bolo zranených. Väčšina z nich však ešte v ten deň odletela domov slovenským vládnym špeciálom. Príčiny nehody sa stále vyšetrujú, podľa medializovaných informácií však mohlo ísť o mikrospánok vodiča.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies