Vladimír Weiss ml. má údajne zlomenú nohu, u "jazdcov" by rád pokračoval

NETKY.SK • 11 Apríl 2011, 07:55 • 2 min
Vladimír Weiss ml. má údajne zlomenú nohu, u "jazdcov" by rád pokračoval

Vladimír Weiss ml. má údajne zlomenú nohu, u "jazdcov" by rád pokračoval

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. má zlomenú nohu a sezóna sa pre neho s najväčšou pravdepodobnosťou skončila. Informoval o tom internetový portál bbc.co.uk.

Hráč Manchestru City, ktorý je na hosťovaní v škótskom klube Glasgow Rangers, mal podľa pôvodných informácií nohu iba narazenú. "Som smutný z toho, že nebudem môcť zasiahnuť do bojov o titul. Keby som zistil skôr, že mám zlomenú nohu, nenastúpil by som vo finále pohára," cituje slová 21-ročného futbalistu Scottish News of the World. "V Manchestri nie sú práve nadšení mojim stavom. Aj ja som nahnevaný, že som hral so zlomenou nohou, no nemôžem nikoho obviňovať," pokračoval syn trénera slovenskej reprezentácie.

Posila "jazdcov" pripúšťa hosťovanie v Glasgowe aj počas budúcej sezóny: "Moje pôsobenie u Rangers som si užíval. Bola to dobrá sezóna a ak by vedenie City rozhodlo o hosťovaní, rád by som sa sem vrátil."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies