Vladimír Weiss ml. ide do Grécka: Vybral si Olympiakos

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 16:16 • 2 min
Vladimír Weiss ml. ide do Grécka: Vybral si Olympiakos

ATÉNY - Grécky futbalový klub Olympiakos Pireus je ďalšou zastávkou v kariére slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa mladšieho. Krídelník (nar. 30. novembra 1989) podpísal zmluvu na tri roky.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že som konečne tu. Po skompletizovaní rozhovorov s predstaviteľmi klubu som uzavrel kontrakt. Viem, že Olympiakos je veľký klub s vysokými ambíciami. Verím, že pomôžem tímu aj trénerovi k naplneniu cieľov," uviedol bratislavský rodák na oficiálnom webe gréckeho klubu.

Weiss ml. strávil uplynulý ročník v talianskom tíme Delfino Pescara, ktorý zostúpil z najvyššej súťaže Serie A a vypršala mu platná zmluva. V 22 stretnutiach strelil štyri góly. Reprezentant SR mal viacero ponúk, okrem gréckej napríklad aj talianske či španielsku z FC Sevilla, o ktorej podľa vlastných slov uvažoval. Pred Pescarou hosťoval v Espanyole Barcelone ako kmeňový hráč Manchestru City. V zahraničí hral aj za Bolton Wanderers a Glasgow Rangers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies