Vladimír vykradol v Šali päť rodinných domov, hrozí mu nepodmienečný trest

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 12:39 • 2 min
Vladimír vykradol v Šali päť rodinných domov, hrozí mu nepodmienečný trest

BRATISLAVA - Z piatich prípadov vlámaní do rodinných domov obvinili policajti 24-ročného Vladimíra zo Šale.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, muž sa v priebehu mesiaca apríl vlámal napríklad aj do rodinného domu na Gagarinovej ulici v Šali.

 

"Preskočil oplotenie rodinného domu a dostal sa do letnej kuchyne. Tu našiel karbobrúsku aj predlžovačku, pomocou ktorých sa snažil vyrezať zámok na plastových dverách. Keď sa mu to nepodarilo vypáčil okno, vnikol dnu a podarilo sa mu ukoristiť finančnú hotovosť," uviedla Čuháková.

Vladimír sa podľa polície vlámal aj do rodinného domu na Dlhoveskej ulici v Šali. "Vypáčil drevené vchodové dvere na garáži a dostal sa tak do domu. Majiteľke vznikla krádežou rôznych šperkov škoda za viac ako tisíc eur," povedala Čuháková s tým, že obvinený je zodpovedný aj za vlámania na Hlbokej a Jánošíkovej ulici.

 

"V dome na Hlbokej sa dokonca v čase jeho návštevy nachádzala aj domáca pani, ktorá spala vo vedľajšej miestnosti. Na Jánošíkovej ulici ho prichytila domáca pani pri čine. Stihol jej však ukradnúť peňaženku z kabelky na vešiaku," informovala Čuháková.

Vyšetrovateľ v tejto veci spracoval podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného. Za trestné činy porušovania domovej slobody a krádeže mu hrozí trest šesť mesiacov až tri roky väzenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona