Vladimír Vůjtek: Gagarinov pohár získa v tomto roku klub z Východu

NETKY.SK • 20 Február 2013, 12:29 • 2 min
Vladimír Vůjtek: Gagarinov pohár získa v tomto roku klub z Východu

Vladimír Vůjtek Gagarinov pohár získa v tomto roku klub z Východu - Hokej Podľa trénera slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimíra Vůjteka získa v tomto roku Gagarinov pohár klub z Východnej konferencie KHL. Áno, SKA je jedným z hlavných kandidátov na G

slovakia

left justify in out

img

Podľa trénera slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimíra Vůjteka získa v tomto roku Gagarinov pohár klub z Východnej konferencie KHL.

"Áno, SKA je jedným z hlavných kandidátov na Gagarinov pohár," citujeVůjteka, ktorý v Rusku trénoval Jaroslavľ i Kazaň, RIA Novosti. "To je jasné. No viete, ako to býva, myslím si, že znova vyhrá niekto iný. Môj favorit na víťazstvo je druhý klub. Niekto z Východnej konferencie. Avangard, alebo AK Bars? Áno! Jeden z týchto dvoch. Tieto mužstvá sú o trošičku lepšie ako SKA."

Podľa Vůjteka produkuje AK Bars už niekoľko rokov dobrý hokej a vždy sa dostane do play off. "Majú dobrú obranu a vyhrávajú ako kolektív. Belov prišiel do mužstva ako prvý tréner, no v klube pracoval veľa rokov a pozná celú špecifiku. V posledných ôsmich rokoch sa mnohokrát stalo, že AK Bars išiel do play off a v ňom sa mu darilo. Avangard sa taktiež už tri-štyri roky pohybuje v tabuľke vysoko, zatiaľ sa mu ale nepodarilo vyhrať. Myslím si, že prišiel už jeho čas."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies