Vladimir Putin sa oficiálne rozviedol s dlhoročnou manželkou Ljudmilou!

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 09:04 • 2 min
Vladimir Putin sa oficiálne rozviedol s dlhoročnou manželkou Ljudmilou!

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin sa po vyše 30 rokoch formálne rozviedol so svojou manželkou Ljudmilou. Oznámil to dnes kremeľský hovorca Dmitrij Peskov, ktorého citovala agentúra Reuters. "Rozvod sa uskutočnil," skonštatoval Peskov bez uvedenia ďalších detailov.

slovakia

left justify in out

Prvý pár spoločne zverejnil svoj rozchod vlani v júni počas priameho prenosu ruskej štátnej televízie, oficiálne potvrdenie ukončenia manželstva však až doteraz nezaznelo. Umlčali sa tak dlhoročné špekulácie o ich vzájomnej kríze a odlúčení. Formálne zrušenie zväzku sa však nerealizovalo.
      

Putin, 61-ročný bývalý agent KGB si starostlivo chráni svoje súkromie. O jeho životnej partnerke (56), ako aj ich dvoch dospelých dcérach Mariji a Jekaterine sa vie iba málo. Dodnes nebola zverejnená jediná spoločná rodinná fotografia Putinovcov.
      

V roku 2008 Putin dementoval mediálne správy o tom, že sa chce oženiť s mnohonásobnou svetovou šampiónkou a olympijskou víťazkou v modernej gymnastike Alinou Kabajevovou, ktorá sa narodila v roku 1983, keď sa budúci prezident zosobášil s Ljudmilou.
      

Po zverejnení citlivej informácie Putin novinárom odkázal, aby "nestrkali svoj usoplený nos" do jeho súkromných záležitostí. Týždenník Moskovskij Korrespondent, ktorý správu priniesol, krátko nato zanikol, pripomína Reuters.
      

Kabajevová, ktorá bola na otváracom ceremoniáli februárových zimných olympijských hier v ruskom Soči jednou z osôb nesúcich pochodeň, takisto poprela akýkoľvek vzťah s Putinom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona