Vladimir Putin prisľúbil pomoc Európskej únii v oblasti bezpečnosti namiesto USA

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 06:00 • 2 min
Vladimir Putin prisľúbil pomoc Európskej únii v oblasti bezpečnosti namiesto USA

MOSKVA - Prezident Ruska Vladimir Putin komentoval slová francúzskeho vodcu Emmanuela Macrona. Európa vraj závisí v oblasti bezpečnosti od Spojených štátov. Informuje RG.ru.

slovakia

left justify in out

"Emmanuel povedal, že Európa závisí od Spojených štátov v oblasti bezpečnosti. Ale kvôli tomu netreba mať žiadne obavy. My vám pomôžeme. Poskytneme bezpečnosť akú nemôže poskytnúť žiadna iná krajina," povedal s úsmevom Vladimir Putin počas stretnutia s Macronom. Po slovách ruského prezidenta sa Macron usmial a aj v hale bolo počuť smiech.
   

Prezident Francúzska Emmanuel Macron vyzval ruského lídra Vladimira Putina konať v medzinárodných záležitostiach tvrdšie - ako v jude, na čo ruský prezident odpovedal, že v dnešnej dobe politici a svetoví lídri nedodržujú pravidlá v politike. Západné krajiny by nemali prekročiť "červenú čiaru" vo vzťahoch s Ruskom. Prezident Putin vyzval rešpektovať záujmy Moskvy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona