Vladimír Putin navštívil bajk-show motorkárskeho klubu „Nočné vlci“ na Kryme.

NETKY.SK • 11 August 2019, 16:00 • 2 min
Vladimír Putin navštívil bajk-show motorkárskeho klubu „Nočné vlci“ na Kryme.

RIA Novosti – Noční vlci sú príkladom pre mládež v Rusku. Uviedol to prezident na Kryme, na stretnutí s bajkermi v Sevastopole. Jubilejné bajk-show „Tieň Babylonu“ motorkárskeho klubu sa začalo pri hore Gasforta o 23:00 a podľa tradície nosí vlastenecký charakter.

slovakia

left justify in out

           Vladimír Putin dorazil na show za volantom motocykla Ural s prívesným vozíkom spolu s hlavou Krymu Sergejom Aksenovom a úradujúcim guvernérom Sevastopolu Michailom Razvozhaevom, s ruskou vlajkou pripojenou k motorke. Spolu s vodcom Nočných vlkov Alexandrom Zaldostanovom (Chirurgom) vyšiel hlavá štátu na pódium a hovoril s motorkármi.

 

          Pripomeňme, že Putin už bol na bajk-show v júli 2010 a tiež sám prišiel na motocykle – vtedy to bol zahraničný legendárny „Harley Davidson“. Nasledujúci rok išiel v čele kolóny motorkárov v Novorossijsku. V roku 2012 sa Putin na ceste zo Sevastopolu do Jalty zastavil, aby privítal Chirurga a jeho tím. A v lete roku 2018 spolu s premiérom Dmitrijom Medvedevom, Nočnými vlkmi a bajkermi z Nemecka uctil pamiatku obrancov Sevastopolu, uložením kvetov ku stelle komplexu „35. pamätníku pobrežných batérií“.

 

          Dnes Vladimír Putin zaznamenal nádhernú tradíciu, ktorá sa začala pred 10 rokmi – usporiadať také motorkárske predstavenia.

 

 „Nehovoriac o tom, že je to dobré miesto: chcem povedať, že je to veľmi dobrý začiatok, dobrý nápad, ktorý spája milovníkov techniky, milovníkov motocyklov a každého, kto patrí srdcom a dušou k našej Vlasti“,- zdôraznil prezident Ruskej federácie.

 

 „Máte úžasnú tradíciu spojenú so zachovaním všetkého najlepšieho, čo môže byť v srdci ruského človeka, spojenú s naším úžasným hrdinským príbehom“,- povedal hlava štátu.

 „A som veľmi rád, že títo odvážni super chalani sú príkladom pre mladých ľudí v našej krajine a ukazujú im, aký treba mať vzťah k Rusku“,- uzavrel prezident.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies