Vladimír prepadol stánok a zároveň žiadal príchod polície

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 16:44 • 2 min
Vladimír prepadol stánok a zároveň žiadal príchod polície

BRATISLAVA/ŽILINA - Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže 50-ročného Vladimíra z okresu Spišská Nová Ves, ktorý prepadol stánok na železničnej stanici v Žiline a zároveň žiadal príchod polície.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, muž v stredu 23. júla krátko po pol siedmej hodine ráno vo vestibule stanice pristúpil k výdajnému okienku stánku. Od predavačky opakovane žiadal, aby zavolala policajtov. Následne jej povedal, že ide o prepad, požadoval peniaze a vyhrážal sa, že ju zabije. V tom čase žena zbadala policajnú hliadku, ktorú na naliehanie muža privolala. Policajti z Oddelenia železničnej polície Policajného zboru Žilina muža zadržali a predviedli ho na policajný útvar. Muž je momentálne stíhaný vo väzbe. V prípade dokázania viny mu hrozí trest 25 rokov až doživotie a to v zmysle zásady trikrát a dosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies