Vladimír Michálek si chce otvoriť vlastnú terapeutickú ordináciu

NETKY.SK • 15 Január 2015, 07:44 • 2 min
Vladimír Michálek si chce otvoriť vlastnú terapeutickú ordináciu

PRAHA - Český režisér Vladimír Michálek si k filmu odbehol od medicíny.

slovakia

left justify in out

„Pôvodne som chcel byť pediatrom,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. Bieleho plášťa sa však 58-ročný rodák z Mladej Boleslavi nevzdáva. V súčasnosti totiž študuje postgraduál pre psychiatrov a psychoterapeutov. „O dva roky si chcem otvoriť terapeutickú ordináciu. Teraz už musím mať klientov kvôli škole, kvôli supervíziám,“ priblížil.

 

Toho, že by ho v ordinácii niekto spoznal, sa podľa vlastných slov nebojí. „Jednak mám také hlúpe meno, Michálek je ako Novák alebo Dvořák, takých je veľa. Len v NHL hrajú aspoň traja Michálkovia. A podľa tváre ma tiež nikto nespozná, pretože sa nefotím a stále mením podobu,“ podotkol režisér úspešných snímok ako Zapomenuté světlo (1996), Je třeba zabít Sekala (1997), Babí léto (2001), O rodičoch a deťoch (2007) či Rozprávkar (2014). „Prednedávnom som mal dokonca fúzy, ale tie som si oholil, lebo ma z nich svrbela celá hlava,“ zasmial sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies