Vladimir Kličko v októbri v Moskve proti Povetkinovi

NETKY.SK • 12 August 2013, 17:55 • 2 min
Vladimir Kličko v októbri v Moskve proti Povetkinovi

MOSKVA - Ukrajinský boxer Vladimir Kličko bude 5. októbra v Moskve obhajovať svoj titul majstra sveta superťažkej hmotnostnej kategórie proti Rusovi Alexandrovi Povetkinovi. V pondelok informáciu potvrdili účastníci predmetného duelu.

slovakia

left justify in out

Súboj pästiarov sa uskutoční na krytom Olympijskom štadióne v metropole Ruskej federácie. Obaja profiboxeri mali blízko k vzájomnému zápasu pred tromi rokmi. Prestížny duel sa napokon nekonal, keďže nedošlo k dohode zainteresovaných strán.

Mladší z bratov Kličkovcov je šampiónom IBF a IBO a "superšampiónom" WBO a WBA. Povetkinovi patrí opasok "regulárneho" majstra sveta organizácie WBA. Tridsaťtriročný doteraz v profesionálnom ringu nezdolaný Povetkin má bilanciu 26 víťazstiev, 18 k.o. Ukrajinec dosiahol medzi profesionálmi bilanciu 60 víťazstiev (51 k.o.), 3 prehry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies