Vladimir Kličko: Som najstrašnejší muž na svete

NETKY.SK • 6 Február 2015, 15:51 • 2 min
Vladimir Kličko: Som najstrašnejší muž na svete

NEW YORK - Na Vladimira Klička čaká 25. apríla tohto roka v New Yorku v poradí už 18. obhajoba boxerských titulov v superťažkej váhe.

slovakia

left justify in out

Ako je v tomto odvetví zvykom, obdobie pred súbojom sprevádzajú sebavedomé vyhlásenia oboch aktérov. Inak tomu nie je ani v prípade merania síl 38-ročného Ukrajinca s americkým o osem rokov mladším, v profiringu dosiaľ nezdolaným, vyzývateľom Bryantom Jenningsom.

 

"Jennings je nebezpečný súper, musím byť pripravený na všetko. Viem, že bude na svoju príležitosť nachystaný. No ja som najstrašnejší muž na svete," požičal si mladší z bratskej dvojice Kličkovcov frázu, ktorá sprevádzala kariéru Mika Tysona. Vo Vladimirovej "knihe" zatiaľ na rozdiel od "Iron Mika" tie naozaj temné stránky chýbajú. 

 

Ken Hershamn zo stanice HBO, ktorá bude tento súboj prenášať, má o favoritovi jasno: "Čím je Vladimir starší, tým nepremožiteľnejší sa javí." Bryant Jennings predpovedá, že duel sa skončí pred časovým limitom. "Tento zápas sa skončí knokautom. Buď skončím na zemi ja, alebo on. Nemyslím si však, že by som to mal byť ja," nenechal sa v predzápasových vyjadreniach, ktoré pochádzajú zo špecializovaného webu Bad Left Hook, zahanbiť 30-ročný americký pästiar. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona