Vladimir Kličko sa zranil, súboj s Pulevom odložený

NETKY.SK • 25 August 2014, 17:09 • 2 min
Vladimir Kličko sa zranil, súboj s Pulevom odložený

FRANKFURT - Vladimir Kličko si roztrhol biceps na sústredení v Rakúsku, a preto je odložený jeho boxerský súboj o svetového šampióna organizácie IBF v ťažkej hmotnostnej kategórii.

slovakia

left justify in out

Duel sa mal uskutočniť 6. septembra v nemeckom Hamburgu. Kličkov realizačný tím tvrdí, že Ukrajinec nebude môcť trénovať približne štyri týždne. Nový termín očakávaného stretnutia zatiaľ nie je známy, súperi si však pravdepodobne zmerajú sily ešte tento rok v pôvodne naplánovanom dejisku.

 

Kličko vo svojom vyhlásení vyjadril veľké sklamanie z odloženia súboja, pretože bol "vo vrcholnej forme" a mal za sebou "skvelý tréningový kemp". Zároveň sa ospravedlnil svojmu bulharskému protivníkovi. 

 

Pulev má 33 rokov a v profiringu zatiaľ bezchybnú bilanciu 20 víťazstiev, z toho 11 knokautom súperov. Pozíciu vyzývateľa si vybojoval vlani v auguste, keď zdolal na body Američana Tonyho Thompsona. Kličko (38) 26. apríla v súboji o titul majstra sveta knokautoval Alexa Leapaia, rodeného Samojčana reprezentujúceho Austráliu. Titul svetového šampióna obhájil mladší z bratov Kličkovcov už šestnásty raz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies