Vladimir Kličko sa postaví proti Povetkinovi, očakáva ťažký duel

NETKY.SK • 4 Október 2013, 10:32 • 2 min
Vladimir Kličko sa postaví proti Povetkinovi, očakáva ťažký duel

MOSKVA - Ukrajinský boxer Vladimir Kličko bude v sobotu večer v Moskve obhajovať svoj titul majstra sveta superťažkej hmotnostnej kategórie proti Rusovi Alexandrovi Povetkinovi.

slovakia

left justify in out

Súboj pästiarov sa uskutoční na krytom Olympijskom štadióne v metropole Ruskej federácie. Tridsaťsedemročný Kličko očakáva náročný súboj. "Povetkin nikdy neprehral, žiadny jeho duel sa neskončil remízou, nikdy nedostal k.o. Bude to ťažká noc - pre divákov, Alexandra aj mňa," cituje Kličkove slová portál stuff.co.nz. "Pre víťazstvo spravím všetko. Obaja máme šancu a obaja sa ju pokúsime využiť," dodal mladší z bratov Kličkovcov. "Nie je potrebné veľa hovoriť. Mohol by som povedať, že ho pochovám, alebo niečo podobné. Poviem však len to, že všetko uvidíte v sobotu," uviedol pred súbojom Povetkin.

Vladimir Kličko je šampión IBF a IBO a "superšampión" WBO a WBA. Povetkinovi patrí opasok "regulárneho" majstra sveta organizácie WBA. Tridsaťtriročný doteraz v profesionálnom ringu nezdolaný Povetkin má bilanciu 26 víťazstiev, 18 k.o. Ukrajinec dosiahol medzi profesionálmi bilanciu 60 víťazstiev (51 k.o.), 3 prehry. Organizátori očakávajú vypredané hľadisko - 14 000 divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies