Vladimír Kličko sa po siedmich rokoch vráti do USA

NETKY.SK • 19 December 2014, 14:35 • 2 min
Vladimír Kličko sa po siedmich rokoch vráti do USA

NEW YORK - Na ukrajinského profesionálneho boxera Vladimíra Klička čaká 25. apríla budúceho roka v poradí už 18. obhajoba titulov v superťažkej hmotnostnej kategórii. Tridsaťosemročný "Dr. Oceľové kladivo" bude boxovať v New Yorku, presnejšie v Barclays Center.

slovakia

left justify in out

Táto aréna prišla s lepšou ponukou než slávna Madison Square Garden. Mladší z bratskej dvojice Kličkovcov bojoval naposledy v Spojených štátoch amerických 23. februára 2008 práve v spomenutej MSG, v nie príliš atraktívnom dueli si jednomyseľným výrokom rozhodcov poradil s Rusom Sultanom Ibragimovom.

 

Kličkov najbližší oponent ešte nie je definitívne potvrdený, najčastejšie sa v súvislosti s týmto súbojom spomína v profiringu dosiaľ nezdolaný 30-ročný Američan Bryant Jennings. Informoval špecializovaný portál Bad Left Hook.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies