Vladimír Hron trénuje nové hlasy na objednávku

NETKY.SK • 28 Január 2015, 09:43 • 2 min
Vladimír Hron trénuje nové hlasy na objednávku

PRAHA - Český komik a imitátor Vladimír Hron často pracuje na objednávku.

slovakia

left justify in out

"Keď priletíte do Ameriky a poviete, že chcete robiť program vo Vegas, oni sa vás spýtajú: 'Dobre a čo viete?' Ja im vždy hovorím: 'Čo chcete?' Je to skutočne tak - o tom, čo budem robiť, rozhoduje dopyt,“ priznal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Talentovanému rodákovi z Mostu sa podľa vlastných slov najlepšie imitujú hlasy, ktoré sú niečím výnimočné. : "Môžu to byť vysoké, až kastrátové hlasy ako mali napríklad Bee Gees a dobre sa parodujú aj hlbšie hlasy - pri nich je zas výhodou, keď sú drsnejšie, ako mal napríklad Joe Cocker alebo Louis Armstrong,“ poznamenal 48/ročný komik. :Je jedno, či je ten hlas vyšší alebo nižší, hlavne, že má nejakú šaržu, ktorá je výnimočná. Obyčajné hlasy sa robia najhoršie,“ zdôraznil. "Keď ide o celkom bežný normálny ľudský hlas, tak si vždy hovorím, že to robiť nebudem, že to nemá zmysel, môžete sa k tomu síce priblížiť, ale nevymyslíte na to žiaden fór,“ vysvetlil. "Pokiaľ to však bolo na objednávku, tak som spravil vždy všetko, len si tak nejako podvedome niektoré veci zakazujem. Našťastie sám som často regulátorom toho, čo robím a zvyčajne to vyviera z toho, čo sa mi páči,“ priznal napokon sympatický zabávač.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies