Vladimír Hron nechce svojím umením nikoho zosmiešňovať

NETKY.SK • 23 Január 2015, 08:18 • 2 min
Vladimír Hron nechce svojím umením nikoho zosmiešňovať

PRAHA - Český imitátor, spevák a moderátor Vladimír Hron nenapodobňuje známe osobnosti preto, aby ich zosmiešnil.

slovakia

left justify in out

"Vždy som to robil, lebo som si ich veľmi vážil,“ povedal 48-ročný rodák z Mostu. „Je to pre mňa pocta tomu, koho mám rád, a tak sa snažím čo najvernejšie priblížiť originálu,“ podotkol. Ako však sám priznal, parodovaniu sa niekedy nevyhne. „Samozrejme, že niekedy spravím aj ľahko parodické veci. Taký Michael Jackson alebo Kája, pri ňom si často robím srandu z rôznych jeho grifov a fines, ale to k tomu patrí, pretože divák sa chce baviť a potrebuje sa baviť,“ poznamenal Hron.

 

„Na Slovensku bol niekoľko rokov dozadu veľmi populárny Vladimír Mečiar, toho aj dnes občas zo srandy pripomeniem, no a u nás, samozrejme, Miloš Zeman. To sú také nesmrteľné hlasy,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA. „Občas zabŕdnem aj do politiky, aj keď to nemám úplne rád. To vždy robím len tak na okraj,“ dodal známy komik, ktorý má dnes na konte vyše dvesto rôznych hlasov. „Mám v repertoári aj ženy - Hanu Zagorovú, Suzi Quatro či Tinu Turner. Pri Tine som šiel aj do pohybu,“ pousmial sa úspešný imitátor. „Keď niekoho robím, pochopiteľne sa snažím, aby ten hlas mal aj nejakú tvár, nejakú postavu, nejaký pohyb. Keď robím Michaela Jacksona, tak sa snažím o moonwalk, keď napodobňujem Joea Cockera, tak tam samozrejme musím robiť tie jeho chromé ručičky. Snažím sa vždy k tým interpretom nacvičiť všetky veci, ktoré k nim patria,“ priblížil. „Nielen ich počúvam, ale aj sa na nich dívam a zháňam si ich videá,“ prezradil. „Mám doma obrovskú kopu DVD-čiek všetkého možného, okolo sedemtisíc, mám toho plnú garáž. Už som si aj hovoril, že keby som spočítal, koľko peňazí som do toho vrazil, tak by som miesto toho mohol mať v garáži jeden superšport. Miesto toho tam mám DVD-čká, blbec..,“ zasmial sa na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies