Vladimír Hron má v živote rád improvizáciu

NETKY.SK • 6 Február 2015, 08:23 • 2 min
Vladimír Hron má v živote rád improvizáciu

PRAHA - Český komik Vladimír Hron v živote rád improvizuje.

slovakia

left justify in out

„Mám rád improvizáciu vo všetkom, dokonca aj väčšinu hlasov nacvičím skutočne spontánne. Veľmi vnímam nové veci, počúvam hudbu, a keď sa mi niečo páči, nájdem si na nete text a už si to spolu s tým spievam,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. Najčastejšie 48-ročný rodák z Mostu pracuje na cestách. „V aute mám najviac času, najviac pokoja a som tam sám, takže si vezmem nahrávku, pustím si ju a spolu s ňou si spievam alebo hovorím a snažím sa ladiť výšku, hĺbku, farbu,“ prezradil. „Niekedy som hotový aj za deň, niekedy za tri, ale nikdy to netrvá dlhšie ako týždeň. Je to práca a je to vášeň,“ poznamenal.

 

Sympatický imitátor si podľa vlastných slov vždy veľmi váži, keď ľudia ocenia jeho umenie. „Počuli ma aj také mená ako Drupi alebo Elton John. Ten keď bol v Prahe a pustili mu videokazetu so záznamom Abecedy, rozplakal sa od smiechu. To sú také krásne okamihy,“ podotkol Hron s úsmevom. 

 

Ako však ďalej priznal, partnerka mu napriek jeho sklonom k improvizácii život často organizuje. „V tomto trošku so svojou súčasnou ženou bojujem, ona je systematik a plánovač. Vždy jej hovorím 'Život je improvizácia, neplánuj mi ho!' No ona má rada, keď sa povie, že vo štvrtok sa ide do divadla a ide sa do divadla. Ja často prídem domov a poviem 'Aha, pozri, hrajú toto a toto, ideme!' Ale dá sa to skĺbiť, v živote sa dá všetko,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies