Vláda nepozvala primátora Trnavy na výjazdové zasadnutie v Špačinciach

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 10:48 • 2 min
Vláda nepozvala primátora Trnavy na výjazdové zasadnutie v Špačinciach

ŠPAČINCE – Primátor Trnavy Peter Bročka (nezávislý) pozvánku na dnešné výjazdové rokovanie vlády v Špačinciach nedostal.

slovakia

left justify in out

Do šesť kilometrov vzdialenej obce od krajského mesta sú na zasadnutie prizvaní starostovia štyroch obcí z regiónu, okrem hostiteľskej aj z Cífera, Križovian nad Váhom a Dechtíc. Bročka to berie, ako povedal pre TASR, s úsmevom.

 

Mesto Trnava nie je ani na zozname inštitúcií a sídiel, ktorým by dnes mala vláda priklepnúť dotácie. "Peniaze by sa nám, samozrejme, zišli. Ale je v kompetencii vládneho kabinetu rozhodnúť, koho podporí," dodal primátor Trnavy. Vláda dala Trnave dotáciu vo výške 500.000 eur vlani, keď zasadala v Horných Orešanoch v okrese Trnava. Prostriedky využila trnavská radnica na rekonštrukciu Bernolákovho mosta, práce sa v týchto týždňoch práve realizujú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies