Vláda dnes dodatočne schválila služobné cesty ministra financií do Ruska a Maďarska

NETKY.SK • 28 Apríl 2021, 11:47 • 2 min
Vláda dnes dodatočne schválila služobné cesty ministra financií do Ruska a Maďarska

BRATISLAVA – Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal navštívi od piatka 30. apríla do stredy 5. mája Spojené arabské emiráty. Dnes mu to odsúhlasila vláda. Ďalším cestovateľom bude Ivan Korčok, ktorý navštívi Taliansko a Poľsko.

slovakia

left justify in out

Na základe Návrhu plánu zahraničných stykov vlády SR na máj 2021 dnes vláda rozhodla, že  minister dopravy a výstavby Andrej Doležal navštívi Spojené arabské emiráty. Zahraničnú cestu na základe rozhodnutia vlády SR absolvuje aj minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok, ktorý 6. až 7. mája navštívi Taliansko a Poľsko.


Vláda dnes dodatočne schválila aj cestu premiéra Eduarda Hegera do Českej republiky, ktorá sa konala vo štvrtok 15. apríla. Kabinet tiež dodatočne odobril cesty ministra financií Igora Matoviča do Ruskej federácie a Maďarska.

 

Súvisiaci článokVláda by mala v stredu dodatočne schváliť Matovičove cesty do Ruska a Maďarska


Schválená bola aj marcová pracovná cesta ministra obrany Jaroslava Naďa do Izraela, do Španielskeho a Belgického kráľovstva z konca apríla, či cesta ministra vnútra Romana Mikulca do Maďarska z 25. marca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies