Vizážistka nanáša makeup naozaj neobyčajným spôsobom

NETKY.SK • 27 December 2019, 15:56 • 2 min
Vizážistka nanáša makeup naozaj neobyčajným spôsobom

Jessi túžila byť vizážistkou už od puberty, no v živote to nemala jednoduché. Vďaka vzácnej chorobe s názvom artrogrypóza sú jej kĺby v rukách stuhnuté, čo spôsobuje fibrózu svalov. Vďaka tomu nedokáže Jessi využívať svoje ruky na 100%, no ani to ju nezastavilo, aby išla za svojím snom.

slovakia

left justify in out

Jessine začiatky

Po strednej škole sa prihlásila na vysokú školu, kde sa chcela učiť vizážistiku. Avšak po tom, ako sa vedenie školy dozvedelo o jej chorobe, jej prihlášku odmietli. Ďalšia škola dokonca prihlášku skartovala pred jej očami a povedali jej, že prijať ju by bolo neetické a nevhodné. Jessi sa vtedy cítila ako "žuvačka prilepená o niekoho topánku".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.

Príspevok, ktorý zdieľa Philly MUA / Model (@dreamy_eyes_artistry),

 

Prvá práca

Jessi vedela, že to nebude ľahké, avšak svoj sen nevzdávala. Naučila sa dokonale robiť makeup pomocou úst a jedného dňa prišla šanca, ktorej sa chopila. Získala prácu ako vizážistka na jednej módnej prehliadke, no svoj hendikep zatajila. "Bola som nervózna a bála som sa," popisuje svoje pocity z toho dňa. Avšak vo chvíli, kedy za ňou prišla prvá modelka, ktorá nemala žiadne predsudky, strach opadol a Jessi bola úplne pokojná. Bola zvyknutá na to, že ju ľudia odsudzujú, no modelka bola veľmi milá a ochotná jej pomôcť. Na druhý deň namaľovala až 23 žien, ktoré si jej prácu nevedeli vynachváliť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bridal Trial.

Príspevok, ktorý zdieľa Philly MUA / Model (@dreamy_eyes_artistry),

 

Súčasnosť 

Teraz Jessi pracuje ako vizážistka na plný úväzok, pričom ju podporuje aj jej manžel. Klientky za ňou chodia zo širokého okolia a tešia sa na umelecký zážitok s ňou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies