Vittek spomína na gól v Moskve, slabiny Rusov vidí v obrane

NETKY.SK • 6 September 2010, 07:42 • 2 min
Vittek spomína na gól v Moskve, slabiny Rusov vidí v obrane

Vittek spomína na gól v Moskve, slabiny Rusov vidí v obrane - Futbal V kádri slovenskej futbalovej reprezentácie na dôležitý kvalifikačný duel EURO 2012 s Ruskom nechýba ani útočník Róbert Vittek. Dvadsaťosemročný najlepší strelec slovenského tímu na nedá

slovakia

left justify in out

img

V kádri slovenskej futbalovej reprezentácie na dôležitý kvalifikačný duel EURO 2012 s Ruskom nechýba ani útočník Róbert Vittek. Dvadsaťosemročný najlepší strelec slovenského tímu na nedávnych MS v Juhoafrickej republike, je podľa vlastných slov pripravený zasiahnuť do hry.
"Na celý zápas to nebude, mám za sebou len dva tréningy po trojtýždňovom výpadku. Uvidíme, aký bude predzápasový tréning, ak sa nič nepredvídané nestane, budem pripravený zasiahnuť do hry," povedal odchovanec bratislavského Slovana a v súčasnosti legionár tureckého MKE Ankaragücü, ktorý pre zdravotné problémy vynechal piatkový kvalifikačný štart s Macedónskom.
Vittek má na Moskvu, ktorá je dejiskom utorkového súboja so "zbornou", príjemné spomienky. Štvrtého septembra 2004 na štadióne Dinama gólom v 88. minúte "vybavil" deľbu bodov v kvalifikácii MS 2006. "Spomínam si na ten zápas a v mysli sa mi vybavujú len pekné okamihy. Bol to dobrý zápas, dal som krásny gól, ale myslím, že sme vtedy mohli aj vyhrať," lovil v pamäti. Súčasný ruský tím je pod tlakom po tom, ako nepostúpil na finálový turnaj MS. "Mohlo by nám to vyhovovať, ale bude to náročný zápas. Rusi sú veľmi silní v ofenzíve, v domácom prostredí prakticky všetci útočia. Naše šance vidím v rýchlych brejkoch, kde by sme mohli potrestať ich trhliny v obrane," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies