Vittek si pred MS vo Francúzsku podvrtol koleno, dĺžka liečenia nie je známa

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 15:50 • 2 min
Vittek si pred MS vo Francúzsku podvrtol koleno, dĺžka liečenia nie je známa

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Vittek má pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný útočník ŠK Slovan Bratislava si poranil koleno v nedeľňajšom domácom zápase najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy proti AS Trenčín, hostia si víťazstvom 4:0 zabezpečili dve kolá pred koncom zisk majstrovského titulu. Vittek opustil ihrisko krívajúc v 37. minúte, nahradil ho Marko Milinkovič.

 

"U Roba išlo o podvrtnutie pravého kolena. V utorok má naplánované vyšetrenia ultrazvukom plus magnetickú rezonanciu," povedal pre utorkové vydanie denníka Šport lekár Slovana Ján Grňa.

"Noha ma začala bolieť, takže radšej som sa nechal vystriedať. Rozsah zranenia v tejto chvíli nedokážem posúdiť, pretože vyšetrenia ma čakajú až v utorok," povedal pre Šport Vittek, s 23 gólmi najlepší strelec v histórii reprezentácie SR. Zraz slovenského národného tímu pred ME naplánovali na 19. mája do Senca, o deň neskôr sa zverenci trénera Jána Kozáka presunú na sústredenie do rakúskeho Windischgarstenu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies