Vittek si na tretí pokus želá úspech vo finále domáceho pohára

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 09:09 • 2 min
Vittek si na tretí pokus želá úspech vo finále domáceho pohára

TRNAVA - S 23 gólmi najlepší strelec samostatnej slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Vittek sa v piatok tretí raz pokúsi vo finálovom stretnutí o zisk domácej klubovej pohárovej trofeje. Na skúseného útočníka a jeho ŠK Slovan Bratislava čaká v piatok od 20.30 h v trnavskej City Arene rozhodujúci súboj Slovnaft Cupu 2015/2016 proti obhajcovi double AS Trenčín.

slovakia

left justify in out

"Zápas nemá favorita. Pohár je iný než liga, každý musí v dueli odovzdať všetko. Rovnako však určite hovoria Trenčania. Majú dobré mužstvo s kvalitnými hráčmi, ich klub predvádza systematickú prácu. Tešíme sa na pekný futbal s úspešným koncom pre nás," povedal na štvrtkovej predzápasovej tlačovej besede Vittek, ktorý sa v roku 2007 v drese 1. FC Norimberg radoval z celkového triumfu v Nemeckom pohári, na Slovensku však už zažil dva finálové nezdary.


Tréner "belasých" Nikodimos Papavasiliou vybojoval prvenstvo v Cyperskom pohári v sezóne 2012/2013 na lavičke Apollonu Limassol. "Je to iné, byť vo finále ako hráč a tréner, v každom prípade to však je vzrušujúci pocit a doprial by som ho všetkým mojim zverencom," uviedol Papavasiliou podľa futbalsfz.sk.


AS má šancu na dosiahnutie historickej obhajoby double, vo fortunaligovej tabuľke po 29 kolách vedie o šesť bodov práve pred Slovanom. Motivácia nechýba trenčianskemu kapitánovi Petrovi Kleščíkovi: "Nepozeráme sa za piatok. Nehľadíme na ligu ani ďalšie zápasy. Ak by sme však uhrali dva razy za sebou double, bol by to krok do dejín. Prídu ľudia, očakávame podporu našich fanúšikov. Tešíme sa na skvelú atmosféru a dúfame, že sa budeme spoločne radovať."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona