Vittek sa dohodol na zmluve so Slovanom

NETKY.SK • 4 September 2013, 08:05 • 2 min
Vittek sa dohodol na zmluve so Slovanom

BRATISLAVA - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa v utorok večer dohodol na spolupráci s historicky najlepším strelcom slovenskej reprezentácie Róbertom Vittekom. Informovala o tom oficiálna internetová stránka corgoňligového šampióna.

slovakia

left justify in out

Vittek sa s vedením "belasých" dohodol len niekoľko hodín pred koncom letného prestupového termínu. Zainteresovaným stranám sa podarilo dotiahnuť všetky formality súvisiace s vyžiadaním hráča z Turecka, kde naposledy pôsobil v tíme Istanbul BB. "Som veľmi rád, že som sa opäť stal hráčom Slovana, teda klubu, v ktorom som vyrástol a začal svoju profesionálnu kariéru. Mal som aj niekoľko ďalších ponúk zo zahraničia, ale rozhodol som sa pre Slovan, ktorý bol z viacerých hľadísk najvýhodnejšou alternatívou. Verím, že sa bude dariť mne i celému mužstvu a naplníme ambície, ktoré náš klub má," povedal 31-ročný útočník pre web skslovan.com.

Autor štyroch gólov na záverečnom turnaji MS 2010 v Juhoafrickej republike by si mal prvýkrát obliecť belasý dres s číslom 33 už vo štvrtkovom prípravnom stretnutí so Spartou v Prahe na Letnej. "Veľmi sa na tento duel teším. Dlhší čas som nehral a potrebujem čo najskôr získať zápasovú prax. Fyzicky sa však cítim dobre, niekoľkotýždňová príprava so Slovanom mi určite pomohla," dodal Vittek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies