Vittek nebude hrať proti Čiernej Hore ani Rusku

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 11:19 • 2 min
Vittek nebude hrať proti Čiernej Hore ani Rusku

SENEC - Návrat Róberta Vitteka do dresu slovenskej futbalovej reprezentácie sa zatiaľ odkladá. Útočník Slovana Bratislava síce figuruje v nominácii na dvojicu medzištátnych prípravných zápasov proti Čiernej Hore (piatok 23. mája o 20.20 h v Senci) a Rusku (pondelok 26. mája o 16.00 h SELČ v Petrohrade), ale pre zdravotné problémy nezasiahne ani do jedného zo stretnutí.

slovakia

left justify in out

S 23 gólmi najlepší kanonier SR v histórii samostatnosti nebol na utorňajšom zraze v Senci a nezasiahol ani do ligového stretnutia "belasých" proti FC Nitra (2:1). Počas utorkového merania síl na Pasienkoch nebol ani medzi náhradníkmi.

 

"Robo by sa mal pripojiť k výprave, ale určite nebude k dispozícii ani na jeden zo zápasov. Príde však do Senca porozprávať sa s reprezentačným trénerom," povedal pre agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný. 

 

Ako je známe, kouč národného výberu SR Ján Kozák nebude mať v piatkovom súboji proti Čiernohorcom k dispozícii z rôznych dôvodov viacero stabilných reprezentantov Martina Škrtela, Mareka Hamšíka, Mariána Čišovského, Michala Ďuriša, Matúša Kozáčika, Mareka Bakoša, Jána Muchu, Tomáša Hubočana, Kornela Salátu, Martina Jakubka, Dušana Šventa či Michala Breznaníka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies