Vittek nastúpi možno už proti Sparte

NETKY.SK • 16 Október 2014, 17:02 • 2 min
Vittek nastúpi možno už proti Sparte

BRATISLAVA - Futbalový reprezentant Slovenska Róbert Vittek sa úspešne podrobil operácii zraneného kolena a v najbližších dňoch sa zapojí do prípravy so spoluhráčmi v drese Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Historicky najlepší strelec národného tímu SR s 23 gólmi podstúpil chirurgický zákrok v Spojených štátoch amerických.

"Robo absolvoval operáciu v Pasadene, kde sa liečia hokejisti z NHL a hráči amerického futbalu. Všetko prebehlo v poriadku a Vittek už dvojfázovo trénuje. V nedeľu či pondelok by mal priletieť na Slovensko. A keďže je už po nejakej rehabilitácii a tréningoch, veríme, že by mohol zasiahnuť už do štvrtkového zápasu proti Sparte Praha," povedal na štvrtkovej tlačovej konferencii "belasých" ich viceprezident Petr Kašpar. 

 

Bratislavčanov, ktorým sa herne i výsledkovo nedarí, trénersky prebral Jozef Chovanec. Päťdesiatštyriročný rodák z Dolných Kočkoviec pri Púchove (nar. 7. marca 1960) absolvuje súťažnú premiéru na lavičke Slovana v nedeľňajšom ligovom súboji na Pasienkoch proti Spartaku Trnava. Na budúci štvrtok 23. októbra nastúpia jeho noví zverenci v I-skupine Európskej ligy opäť doma proti hráčom Sparty Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona