Vitor Belfort končí kariéru v UFC, bude ale pokračovať v MMA!

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 11:27 • 2 min
Vitor Belfort končí kariéru v UFC, bude ale pokračovať v MMA!

BRATISLAVA - Brazílska legenda MMA Vitor Belfort vo svojich posledných piatich vystúpeniach prehral až štyrikrát, a to zakaždým na KO, toto ho už asi dosť sklamalo a nedávno sa vyjadril, že si dá ešte jeden zápas a potom ukončí svoju kariéru v UFC.

slovakia

left justify in out

UFC mu vyhovelo, poslednú šancu na úspech bude mať na UFC 212, 3. júna proti Nateovi Marquardtovi. Marquardtov patrí tiež k ostrieľaným bojovníkom, svoju kariéru začal v roku 1999 dodnes má na svojom konte 35 vyhratých a 17 prehratých zápasov. Vitor Belfort hovorí: "Končím v UFC, ale súťažiť budem naďalej. Bojovanie je pre mňa vášňou. Škoda, že MMA ešte nie je vážnym športom. Možno, že sa mi to ale podarí zmeniť."

 

Belfort je v hre už od roku 1996 do UFC nastúpil do 12 serie v roku 1997. Hneď v tom roku vyhral turnaj v ťažkej váhe, jeho najväčší úspech potom prišiel v roku 2004 kedy získal pás šampióna v ťažkej váhe keď porazil Randyho Coutura. Okrem UFC zápasil aj v Pride FC a Strikeforce a ešte v niekoľkých menších organizáciách. Zápasil proti menám ako Tito Ortiz, Anderson Silva, Jon Jones, Michael Bisping, Ronaldo Souza, Dan Hendesron a mnohým ďalším.

 

Belfort sa vyjadril k tomu čo mu najviac vadí v MMA: "V dnešnej dobe sú zápasníci viacej hercami ako športovcami. UFC je iba jedna veľká show a nie šport. Je smutné vidieť nových zápasníkov ako sa chcú presadiť napodobňovaním Conora McGregora." O tom, že ako toto chce zmeniť sa nevyjadril, ale jeho fanúšikovia na to budú určite netrpezlivo čakať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona