Víťazstvo West Hamu nad Chelsea zatienili výtržnosti fanúšikov

NETKY.SK • 27 Október 2016, 10:27 • 2 min
Víťazstvo West Hamu nad Chelsea zatienili výtržnosti fanúšikov

LONDÝN - Po zápase anglického Ligového pohára (EFL Cup) medzi futbalistami West Hamu United a Chelsea Londýn sa viac ako o výhre 2:1 hovorilo o opätovných výtržnostiach domácich fanúšikov. Tí v záverečných minútach hádzali na priaznivcov hostí mince, fľaše a dokonca aj vytrhnuté sedačky.

slovakia

left justify in out

"Čokoľvek sa stalo, sme proti tomu, či už ako klub, tak ako aj tím. Je to neakceptovateľné, špeciálne v Anglicku," vyjadril sa k správaniu fanúšikov tréner WHU Slaven Bilič. Na oboch stranách prišlo v závere zápasu k potýčkam, o zabezpečenie poriadku sa napokon museli postarať policajné zložky a usporiadatelia. "Previnilcom dáme doživotný zákaz na zápasy West Hamu a zároveň budeme požadovať aj súdne rozhodnutie, ktoré zabráni týmto indivíduám zúčastňovať sa na akomkoľvek futbalovom zápase," vyhlásil klub vo svojom oficiálnom stanovisku.

 

Vyčíňanie fanúšikov odsúdil po zápase aj tréner Chelsea Antonio Conte: "Nepáči sa mi takáto situácia. Je dôležité, aby bola správna atmosféra. V Anglicku sme na to zvyknutí, táto krajina je v tomto smere fantastická. Mrzí ma vzniknutá situácia."

 

Nebolo to pri tom prvé vyčíňanie fanúšikov "kladivárov" v aktuálnom ročníku, v septembrovom stretnutí Premier League s Watfordom sa počas zápasu pobili s hosťujúcimi priaznivcami a usporiadateľmi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies