Víťazovi Tour de France nevyšiel návrat na dráhu

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 09:02 • 2 min
Víťazovi Tour de France nevyšiel návrat na dráhu

GLASGOW - Štvornásobný olympijský víťaz v cyklistike Bradley Wiggins nepridá ďalší cenný úspech do svojej zbierky. Na Hrách Commonwealthu v škótskom Glasgowe sa víťaz Tour de France 2012 vrátil na dráhu, aby pomohol tímu Anglicka k úspechu v stíhacích pretekoch družstiev.

slovakia

left justify in out

Vo finále však Angličania Burke, Clancy, Tennant a Wiggins jasne prehrali o 5 sekúnd s Austrálčanmi Bobridgeom, Davisonom, Edmonsonom a O´Sheaom. Austrálčania boli najrýchlejší už v kvalifikácii.

"Na dráhe som už dlho nesúťažil. Bol to dobrý rozbeh v prípravách do Ria de Janeira. Pred štyrmi týždňami som si prvýkrát po šiestich rokoch sadol s chalanmi z tímu a rozoberali sme, čo urobíme. Mali sme obmedzenú prípravu. O dva roky by sme však chceli mať okolo krkov zlaté medaily. Glasgow bol rozbehom k tomuto cieľu," povedal pre BBC Wiggins, ktorý sa nevošiel tento rok do nominácie Sky na Tour de France.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies