Víťazom nočnej hasičskej súťaže sa stali dobrovoľníci z Revúčky

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 13:11 • 2 min
Víťazom nočnej hasičskej súťaže sa stali dobrovoľníci z Revúčky

JELŠAVA - Víťazom nočnej hasičskej súťaže v Jelšave sa dnes ráno stali dobrovoľní hasiči z Revúčky. Obhájili tak svoje víťazstvo z minulého roka. Ako pre TASR povedal veliteľ Dobrovoľného hasičského zboru (DHZ) v Jelšave Milan Zapletal, nočnú súťaž v požiarnom útoku zorganizovali už po desiaty raz.

slovakia

left justify in out

Hasičom z Revúčky konkurovalo ďalších 11 tímov z okresov Revúca, Rožňava, Rimavská Sobota a Lučenec. Medzi ženami si v konkurencii štyroch družstiev prvenstvo vybojoval kolektív z Ratkovského Bystrého. Domácemu publiku sa predstavil aj jeden dorastenecký tím.
      

"Keďže bojujeme o pohár primátora už po desiatykrát, rozdali sme aj niekoľko pamätných plakiet - či už kolektívom, alebo jednotlivcom. V tomto prípade je nočná súťaž dobrá v tom, že požiar môže vypuknúť kedykoľvek, aj vtedy, keď ľudia spia. Tu si tie kolektívy hasičov nacvičia prácu s potrebnými prístrojmi tak, aby boli schopní zasiahnuť čo najrýchlejšie aj pri nedostatku svetla," dodal Zapletal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies