Víťazom časovky Pinot, P. Velits 101.

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 18:04 • 2 min
Víťazom časovky Pinot, P. Velits 101.

SION - Francúzsky cyklista Thibaut Pinot (FDJ) sa stal víťazom individuálnej časovky na 15,11 km so štartom aj cieľom v Sione v rámci 70. ročníka pretekov Okolo Romandie.

slovakia

left justify in out

V jazde proti chronometru Pinot dosiahol výsledný čas 20:21 min a o 2 sekundy predstihol holandského favorita Toma Dumoulina (Team Giant - Alpecin). Tretí skončil Luxemburčan vo farbách Etixx - Quick-Step Bob Jungels, ktorý zaostal o 9 sekúnd. Ďalší z favoritov Brit Christopher Froome (Team Sky) bol štvrtý a lídra priebežného celkového poradia Kolumbijčana Naira Quintanu (Movistar) klasifikovali na šiestom mieste.

 

Obaja mali odstup 9 sekúnd. Celkovo sa piatkový víťaz Pinot posunul zo štvrtého na druhé miesto, za Quintanom zaostáva o 23 sekúnd. Tretí je Rus Ilnur Zakarin z tímu Kaťuša s mankom 26 sekúnd.

Slovákom Petrovi a Martinovi Velitsovi sa ani v časovke nepodarilo umiestniť v prvej časti výsledkovej listiny. Peter Velits z tímu BMC Racing obsadil 101. miesto, keď za víťazným Pinotom zaostal o 2:02 min. Martinovi Velitsovi (Etixx - QuickStep) patrila vo výsledkovej klasifikácii 137. pozícia s odstupom 3:06 min.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies