Víťazkou Miss World 2013 je Megan Young z Filipín

NETKY.SK • 28 September 2013, 16:37 • 2 min
Víťazkou Miss World 2013 je Megan Young z Filipín

BRATISLAVA - Slovenka Karolína Chomisteková sa v prestížnej súťaži krásy prebojovala na 14. miesto.

slovakia

left justify in out

Víťazkou súťaže Miss World 2013 sa dnes stala Megan Young z Filipín. Na druhom mieste skončila Marine Lorphelin z Francúzska a nasledovala ju Carranzar Naa Okailey Shooter z Ghany. Megan Young si korunku prevzala od minuloročnej víťazky, Číňanky Yu Wen Xia.          

V prestížnej súťaži krásy Miss World 2013 Slovenskú republiku zastupovala Karolína Chomisteková, ktorá sa zo 131 dievčat dostala až na 14. miesto. Ako agentúre SITA prezradila Zuzana Čižmáriková z agentúry Forza, Chomistekovej sa tak podarilo ako prvej žene v histórii Slovenskej republiky prebojovať do prvej dvadsiatky. Podarila sa jej tiež dostať do čela viacerých disciplín tejto súťaže a istý čas viedla celý bodový rebríček. Patrila tiež do víťazného tímu medzinárodného športového dňa a neskôr očarila aj svojím talentom. Hrou na husle sa dostala medzi 12 najlepších delegátok tohtoročnej svetovej súťaže krásy. Úspech zožala aj výberom ľudového tanca a kroja z umeleckého súboru Lúčnica.  

Karolína Chomisteková získala korunku slovenskej kráľovnej krásy 14. apríla 2013 počas finálového večera v Bratislave. Okrem titulu Miss Slovensko 2013 vyhrala aj ceny Miss Gosh, Miss Pierot a Miss Press.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona