Víťazka Svetového pohára v alpskom lyžovaní prekvapená zo zverejnenia jej listov

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 14:06 • 2 min
Víťazka Svetového pohára v alpskom lyžovaní prekvapená zo zverejnenia jej listov

VIEDEŇ - Zjazdárka Anna Fenningerová vyjadrila rozčarovanie nad tým, že jej súkromná korešpondencia s Rakúskym lyžiarskym zväzom sa dostala na pretras na verejnosti.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobná víťazka Svetového pohára v alpskom lyžovaní pohrozila odchodom z rakúskej reprezentácie, keďže na diaľku vedie spor s národným zväzom o jej nemeckého manažéra Klausa Kärchera. Kým funkcionári chcú, aby s ním ukončila spoluprácu a nechala sa zastupovať zväzom, ona to odmieta.

 

Úradujúca majsterka sveta v super G a obrovskom slalome Fenningerová sa momentálne nachádza s rakúskym ženským tímom na kondičnom sústredení v Egypte. "Zostala som v úžase, keď som sa dozvedela, že moja pošta s dôverným obsahom sa dostala na verejný pranier. Veľmi ľutujem, že sa tak stalo a prosím fanúšikov aj médiá o pochopenie. Nechcem túto kauzu živiť ďalšími komentármi. Od začiatku sme túto tému považovali za internú,“ nechala Fenningerová odkaz na sociálnych sieťach Twitter a Facebook. 

 

Fenningerová napísala vrcholným predstaviteľom a zväzovému prezidentovi Petrovi Schröcksnadelovi otvorený list a nechce sa podriadiť nátlaku. "Radšej okamžite v rakúskom tíme skončím, ako by som sa mala podriadiť tlaku. S mojím manažmentom úspešne spolupracujeme už tri roky, za ten čas sme dosiahli množstvo úspechov. Necítim žiadnu túžbu ukončiť spoluprácu," uviedla 25-ročná Fenningerová v liste, ktorý sa nemal dostať na verejnosť. Informácie zverejnil aj server ORF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies